SLAVIA з'явилася на прем'єрі фільму колишнього чоловіка / фото instagram.com/slavia_official

Українська співачка Slavia (справжнє ім'я-Ярослава Хома, - УНІАН), яка заявляла, що готова до нових стосунків, відвідала прем'єру української комедії"де гроші". Продюсером цієї стрічки є - Дзідзьо (справжнє ім'я – Михайло Хома, — УНІАН). У київському кінотеатрі вона з'явилася в стильному вбранні.

Вона на своїй особистій сторінці опублікувала свіжі знімки.

Читайте такожДмитрові Гордону - 54: соцмережі "вибухнули" від привітань "міцному горішку"Артистка для світського заходу постала в штанях молочного кольору і білій блузі. Зверху вона вирішила надіти стильний чорний піджак. Також вона засвітила фірмову сумку від Chanel. Пишні локони були акуратно укладені, а на обличчі природний макіяж. На першому фото вона позувала з вдовою Андрія Кузьменка (соліст групи "Скрябін" загинув у 2015 році, — УНІАН) - Світланою, а також дочкою Барбарою і її чоловіком Віктором. 

Відео дня

"Зіркова прем'єра комедії "Де гроші". В кінотеатрах з 21 жовтня", — підписала співачка.

SLAVIA з'явилася на прем'єрі фільму колишнього чоловіка / фото instagram.com/slavia_official
SLAVIA з'явилася на прем'єрі фільму колишнього чоловіка / фото instagram.com/slavia_official

Дзідзьо і Slavia: від любові до розлучення

Михайло і Ярослава познайомилися на початку нульових. Тоді нікому не відомі артисти тільки мріяли про визнання. У 2013 році пара зіграла пишне весілля. Однак нещодавно стало відомо про розлучення музикантів. До цього Slavia дала величезну кількість інтерв'ю, в яких відзначала, що чоловік багато часу проводив на роботі, навіть натякала на зради з його боку.

На сьогодні колишнє подружжя змогли налагодити хороші стосунки. Сам співак нещодавно заявив, що продовжує любити Slavia, але про відновлення стосунків мови бути не може.

Вас також можуть зацікавити новини: