Лілія Ребрик показала струнку фігуру / фото instagram.com/liliia.rebrik

Популярна українська актриса театру і кіно Лілія Ребрик, яка розповіла про хейтерство, захопила досить відвертим кадром. 

Сьогодні, 18-го жовтня, теледіва на своїй особистій сторінці в Instagram опублікувала свіжий знімок.

Ребрик позувала в шовковій короткій сукні білого кольору, а зверху одягла смарагдову накидку. Наряд підкреслив її струнку фігуру. Стилісти уклали їй волосся і зробили макіяж в природних тонах. 

Відео дня

Зазначимо, що Лілія Ребрик є мотиватором для багатьох жінок. Їй легко вдається поєднувати кар'єру на телебаченні та сім'ю. Вона у своєму пості поділилася своєю думкою з приводу того, в чому полягає жіноче щастя. 

Лілія Ребрик показала струнку фігуру / фото instagram.com/liliia.rebrik

"Сьогодні Міжнародний день жіночого щастя! Що це для жінки? Бути самовпевненою і самодостатньою або, як по консервативних шаблонах, вдало вийти заміж і народити дітей? А якщо не склалося ні з одним, ні з іншим, то що жінка не може бути щасливою?

Та й взагалі-то жінкам іноді так мало потрібно для щастя: з'їсти тістечко вночі та не поправитися, або зняти високі підбори ввечері й нарешті розслабити ноги, або стягнути вузьку спідницю і змінити її на Спортивний костюм! І все-таки щаслива!", - підписала знімок теледіва. 

"Наша найкрасивіша. Любимо дико", "Наша дико красива і дико кохана", "Просто красуня", — висловили свою думку інтернет-користувачі.

Лілія Ребрик: творчість і особисте життя

Лілія Ребрик після школи планувала вступати до медичного університету, проте почула по радіо новину про акторський факультет у столиці. Тоді амбітна дівчина вирішила, що стане актрисою. У 2001 році Ребрик закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І. Карпенка-Карого.

Фільмографія Лілії Ребрик налічує більше 40-ка ролей в кіно і майже 30 в театрі. Також їй вдається поєднувати роботу на телебаченні.

40-річна телеведуча перебуває в щасливому шлюбі з хореографом Андрієм Диким. У пари підростають дві дочки: 9-річна Діана і 4-річна Поліна.

Вас також можуть зацікавити новини: