Співачка знялася на обкладинку чоловічого глянцю / instagram.com/maruvofficial

Українська співачка MARUV, яка останнім часом гастролює в РФ, знялася для обкладинки російського журналу Playboy в образі фехтувальниці.

Зірка постала в міні-сукні з сіткою, яка ледь прикривала її інтимні частини тіла. Також вона одягла чорний лаковий чокер і нанесла яскравий макіяж з акцентом на темні очі. В руках вона тримає рапіру.

"Увага! Невеликий сюрпрайз. Марув Борисівна на обкладинці Playboy", - підписала фото зірка.

"Ай, який кайф", "Легендарно, твоя перша обкладинка", "Шикардос", "Божественно виглядає", "Ти просто бомба", "Пожежа", - пишуть шанувальники в коментарях під знімком.

Співачка знялася на обкладинку чоловічого глянцю / instagram.com/maruvofficial

Читайте такожУ будинку Уїлла Сміта сталася пожежа: є потерпілийХто така MARUV

Справжнє ім'я MARUV - Анна Корсун. Дівчина виступає сольно з 2018 року. У 2017 році вона випустила перший альбом Stories, до якого увійшли сім композицій. 28 вересня 2018 року вийшов дебютний альбом Maruv - Black Water.

22 березня 2019 року Maruv стала переможницею в чотирьох номінаціях української національної музичної премії YUNA - "Відкриття року", "Найкращий дует" (MARUV & Boosin), "Найкращий електронний хіт" (Maruv & Boosin з треком Drunk Groove) і "Найкраща пісня іноземною мовою" (Maruv - Drunk Groove).

3 листопада 2019 Maruv стала переможцем конкурсу MTV EMA в номінації "Найкращий артист року за версією MTV Росія". Участь у нагородженні викликало критику Maruv в соціальних мережах.

29 листопада вийшов міні-альбом Hellcat Story, що складається з чотирьох композицій. 16 грудня Maruv була висунута на премію YUNA 2020 в номінаціях "Найкраща виконавиця", а також "Найкращий електронний хіт" і "Найкраща пісня іноземною мовою" з піснею "Siren Song".

Вас також можуть зацікавити новини: