Меган Маркл і принц Гаррі поділилися новим фото сина / фото REUTERS

Принц Гаррі і його дружина Меган Маркл рідко публікують фотографії свого сина Арчі Харрісона, якому 6 травня виповнилося два роки. Однак на честь дня народження вони зробили виняток.

Читайте такожАрчі-2: цікаві факти про первістка принца Гаррі і Меган Маркл

На сайті свого фонду Archewell подружжя опублікувало милий кадр, який зробили в день народження Арчі. Зйомка відбулася на задньому дворі розкішного маєтку в Санта-Барбарі, штат Каліфорнія.

Відео дня

Правда, тих, хто хоче розглянути малюка, чекає розчарування, оскільки дитина сфотографована зі спини. На монохромному знімку Арчі тримає в руках зв'язку гелевих куль і знятий, найімовірніше, в саду особняка герцогів Сассекських в Монтесіто.

Іменинник позував в повсякденному образі - джинсах, теплому світшоті і кросівках. 

"Ми були глибоко зворушені протягом останніх двох років, відчуваючи тепло і підтримку своєї сім'ї на честь народження Арчі", - йдеться в повідомленні Меган і Гаррі.

2-річний принц Арчі / фото Archewell Foundation

Цей рідкісний кадр Меган Маркл і принц Гаррі оприлюднили неспроста. Подружжя наголосило, що цьогоріч кожен охочий може резонансно привітати Арчі з днем народження – пожертвувати кошти на вакцинацію на честь його 2-річчя.

Батьки іменинника закликали громадськість до доброї справи. Вони переконані, що "ми не зможемо по-справжньому одужати, поки всі не матимуть рівного доступу до вакцини". 

"Багато з вас жертвують на благодійність від його імені та відзначають цю подію, роблячи послугу через доброту своїх сердець. Ви збираєте кошти для тих, хто цього найбільше потребує, і продовжуєте робити це органічно і безкорисливо. Ми залишаємось неймовірно вдячними", – написала Меган і Гаррі. 

Довідка УНІАН. Арчі Харрісон Маунтбеттен-Віндзор народився 6 травня 2019 року в портлендській лікарні в Лондоні. Наразі він сьомий в черзі на трон після свого батька Гаррі.

Попри розбіжності з батьками іменинника, з днем народження його привітали і британські родичі. Так, герцог і герцогиня Кембриджські опублікували знімок з хрестин племінника принца Вільяма.

А на офіційній сторінці Букінгемського палацу хлопчика привітали знімком з його батьками, коли принц Гаррі і Меган Маркл вперше показали сина ЗМІ.

Королівська сім'я Британії: що відомо