Тетяна Буланова / фото instagram.com/buslya

Російська співачка Тетяна Буланова виправдалася за скандальну заяву про своїх колег, яку вона зробила кілька днів тому. Артистка назвала повіями зірок, що розповідають про сексуальні домагання через роки.

Слова виправдання співачки опублікував сайт sobesednik.ru.

"Не можна ніколи продаватися. Честь і гідність повинні бути понад усе. Я не дотримуюся правила, що домагатися своєї мети потрібно всіма способами. При цьому я не називала жінок, які зіткнулися з сексуальними домаганнями, нехорошим словом. Я мала на увазі, якщо така історія сталася, то через 20 років нема чого згадувати, хто і кого домагався", – заявила вона.

Тетяна Буланова потрапила у скандал: що саме вона заявила

Скандал розгорівся після того, як Буланова 15 жовтня публічно засудила знаменитостей, які в минулому стали жертвами сексуальних домагань, але розповідають про це тільки зараз.

Тетяна Буланова / фото instagram.com/buslya

Читайте такожСпівачка Тетяна Буланова розказала про проблеми зі здоров'ямНа думку співачки, про насильство варто заявляти або відразу, або не згадувати про це взагалі:

"Взагалі, для мене слово харасмент – це соромно. Якщо ти став відомий і зараз раптом заявляєш, через що тобі довелося пройти заради кар'єри, хто ж ти тоді? Якщо мова про жінку, то це повія. Продалася, домоглася бажаної мети та тепер вирішила, нічого не боячись, розповісти, що хтось до неї чіплявся".

Вас також можуть зацікавити новини