Міхалок різко вдарив чоловіка своєю головою / фото - instagram.com/brutto_nostra

Соліст групи Brutto та екс-лідер колективу "Ляпіс Трубецькой" Сергій Міхалок вилаяв чоловіка, який вийшов на сцену під час його концерту в Полтаві. Співак вдарив невідомого і грубо з ним спілкувався.

Інцидент зняли на відео, ролик вже опублікували в Telegram-каналі "Всевидюче око"

Так, під час концерту, який давав Міхалок, на сцену вийшов невідомий чоловік з гітарою. Співак почав грубо питати, чи є у людини квиток на його виступ. Виявилося, чоловік не заплатив за концерт Міхалка, що сильно розлютило екс-лідера групи "Ляпіс Трубецкой".

"Покажи квиток! Як ти сюди потрапив, на кулі?! Покажи квиток, Я тобі кажу", - гнівно запитував Міхалок у розгубленого чоловіка.

Чоловік намагався дати артисту гроші і сказав, що тепер його можуть побити інші глядачі концерту. Це лише ще більше розохотило співака, він знову вилаяв невідомого і почав хапати його за одяг. Після цього Міхалок різко вдарив чоловіка своєю головою. 

Публіка бурхливо відреагувала на витівку артиста. Глядачі стали вигукувати образи на адресу Міхалка і вимагали, щоб той пішов зі сцени. У відповідь на це співак намагався кидатися на фанатів, проте його утримувала охорона. 

Досі залишається невідомим, чи буде співак відповідати за свій вчинок та чи заявить на артиста потерпілий. 

За інформацією "Політики країни", Міхалок сам покликав чоловіка на сцену.

"Коли приходить вуличний музикант, пропитий, який потрапив сюди, звичайно ж, не за гроші... я з повагою ставлюсь до того, що він прийшов сюди на шару зі своєю гітарою. Мені прийшлося йому бика зарядити, бо якщо ти не готовий щось показати публіці, то нащо на сцену лізти зі своєю балалайкою", - сказав співак. 

Сергій Міхалок та його творчість в Україні: що відомо

У травні 2015 року музикант і його продюсер Азізбекян захотіли отримати право на постійне проживання в Україні, не відмовляючись від білоруського громадянства. Міхалок пояснював, що підтримка групою "Ляпіс Трубецкой" революційних подій в Україні негативно і вороже сприймається владою Білорусі та Росії, які створюють перешкоди для повноцінного творчого процесу.

Гурт "Ляпіс Трубецькой" підтримував революцію гідності в Україні. А їхня пісня "Воїни світла" стала одним з неофіційних гімнів Майдану.

У рідній Білорусі група "Ляпіс Трубецькой" вже давно була в "чорному списку" музикантів, які не мають права виступати на території країни.

У серпні 2020 року Міхалок отримав звання заслуженого артиста України.

Також вас можуть зацікавити новини: