У Тома Форда помер чоловік \ фото REUTERS

Помер журналіст Річард Баклі чоловік відомого модельєра Тома Форда. Вони були разом 35 років.

Баклі було 72 роки. Згідно із заявою представників Форда, Баклі "помер природною смертю після тривалої хвороби" в неділю ввечері. "З великим сумом Том Форд оголошує про смерть свого коханого чоловіка Річарда Баклі", - йдеться в заяві.

Читайте такожПомер актор, який зіграв капітана Маузера у "Поліцейській академії"

Відео дня

Також у повідомленні йдеться, що Річард мирно помер у своєму будинку в Лос-Анджелесі в оточенні самого Тома Форда і їхнього сина Джека, передає people.com.

У 1989 році Річарду Баклі поставили діагноз "рак горла". Він переніс операцію і зміг побороти хворобу. Чи чтало це захворювання причиною його смерті, не уточнюється.

Стосунки Тома Форда і Річарда Баклі

60-річний Форд познайомився з Баклі в 1986 році на показі мод. Тоді Форд, якому було 25 років, очолював будинок Gucci, а 38-річний Баклі був головним редактором Vogue Hommes International.

У 2012 році вони стали батьками — сурогатна мати народила їм сина. Форд зізнавався, що давно мріяв про дитину, проте його коханий це бажання не поділяв. А через два роки - в 2014 році пара одружилася.

У 2016 році Форд розповів про той момент, коли зустрів свого майбутнього чоловіка і закохався в нього. "Наші погляди зустрілися, і через місяць ми вже стали жити разом", - згадував Форд.

За словами дизайнера, вони з Баклі їхали в одному ліфті, і між ними відразу виник зв'язок. Том сказав, що, коли ліфт зупинився, він вже зрозумів, що зустрів чоловіка, з яким хоче провести все життя. "Це була буквально любов з першого погляду", - зізнався дизайнер.