Олеся Бацман показала фото з чоловіком / instagram.com/alesiabatsman

Дружина українського телеведучого Дмитра Гордона - Олеся Бацман - опублікувала у своєму інста-блозі яскравий літній знімок.

У кадрі вона позує в чорному роздільному купальнику, але видно тільки її обличчя і груди. А через неї визирає і сам Дмитро Гордон. Поруч з ними лежать їх дочки, яких можна тільки "впізнати" по волоссю, бо обличчя на фото не видно.

"Літо, краще повернися по-хорошому", - підписала кадр Бацман.

Відео дня

"Олесю, там за вами хтось підглядає", "Дмитро походу чаклує, щоб літо повернулося", "Лисий лізе в кадр", "Класний кадр", - пишуть шанувальники.

Олеся Бацман показала фото з чоловіком / instagram.com/alesiabatsman

Читайте такожБагатодітна мама: Ешлі Грем опинилася вагітна двійнеюХто такий Дмитро Гордон

Дмитро Гордон - український журналіст, ведучий програми "В гостях у Дмитра Гордона" і засновник однойменного видання. 

Також Гордон є володарем двох "Золотих кнопок YouTube" за кількість передплатників на його YouTube-каналах, який перевищує мільйон, "Дмитро Гордон" і "В гостях у Гордона". Крім того, він був депутатом Київської міської ради в період з 2014 по 2016 роки. 

За свою журналістську кар'єру Гордон записав понад 1000 інтерв'ю з відомими політиками, артистами, поетами, письменниками, художниками, режисерами, громадськими діячами, спортсменами тощо.

Відомо, що у нього було чотири дружини. Від першого шлюбу у нього є 29-річний син Ростислав, від другого шлюбу - 26-річний син Дмитро, від третього шлюбу - 22-річна дочка Єлизавета і 20-річний син Лев, від четвертого шлюбу з Олесею Бацман - 9-річна дочка Санта, 5-річна дочка Аліса і 2-річна дочка Ліана.

Вас також можуть зацікавити новини: