Інтерв'ю Меган Маркл і принца Гаррі Опрі викликало неабиякий скандал / REUTERS

Інтерв’ю принца Гаррі та Меган Маркл відомій американській телеведучій Опрі Вінфрі було номіновано у категорії "Видатний документальний або спеціальний випуск" у рамках 73-ї церемонії "Еммі" і стало приводом для чергових жартів.

Про це пише The Mirror.

Ведучий шоу стендапер Седрик "Розважальник" вирішив поглумитися над зірковим подружжям, дорікнувши, що серіал "Корона" меркне у порівнянні зі справжньою британською монархією.

Відео дня

Седрик не пройшов повз і звинувачень Маркл, що у Букінгемському палаці нібито серйозно обговорювали колір шкіри майбутньої дитини Гаррі та Меган.

Читайте такожПопулярний український актор розповів про цькування: "Кричали, що я пєтушара""Меган повинна звинувачувати цього хлопчика, тому що він відмовився від свого трону швидше, ніж Едді Мерфі у "Поїздці в Америку", – продовжив жарт 57-річний комік.

У "Поїздці до Америки" майбутній монарх однієї з африканських держав вирушає до США, де зустрічає дівчину мрії, заради якої готовий відректися від престолу.

Раніше принца Гаррі та Меган Маркл освистали на церемонії телевізійників у Британії.

Скандальне інтерв'ю Меган Маркл і принца Гаррі: що відомо

В інтерв'ю Опрі Маркл повідомила, що до того, як вони з чоловіком ухвалили рішення відмовитися від виконання королівських обов'язків, її відвідували думки про самогубство. За словами жінки, адміністрація палацу не надала їй належної допомоги.

Крім того, вона натякнула на расизм у британській королівській родині. За її словами, ще під час першої вагітності деякі представники династії були стурбовані через колір шкіри майбутнього малюка.

Британська королівська сім'я відреагувала на скандальне інтерв'ю герцогів Сассекських.