Пугачова підписалася на заарештованого російського опозиціонера Олексія Навального / фото Пугачова / Instagram

Відома російська співачка Алла Пугачова відписалася в Instagram від Філіпа Кіркорова, який закликав сьогодні підтримати президента Росії Володимира Путіна.

Про це у своєму Telegram-каналі "Кривава бариня" повідомила телеведуча Ксенія Собчак.

"Ось тобі бабка і Юр'єв День!)) "- прокоментувала спостереження Собчак.

скріншот Собчак / Instagram

При цьому, як повідомляє "Собеседник", Пугачова підписалася на заарештованого російського опозиціонера Олексія Навального, якого сьогодні вийшли підтримати десятки тисяч людей по всій Росії.

Читайте такожУ Петербурзі співробітник ОМОНу вдарив літню жінку ногою в живіт і потрапив на відео (18+)

Відзначається, що два дні тому Філіп Кіркоров закликав росіян «згуртуватися навколо «лідера».

"На честь сьогоднішньої дати: абсолютне #очко 21.01.21 пропоную всім "обнулитися"! Блогерам та іншим "новачкам" пропоную закінчити грати в серйозні ігри... Привертати до себе увагу елементами шоу. Вже хто-хто, а я в шоу експерт! Минулий рік нам дав стільки проблем і складнощів, що зараз всі повинні бути єдині з нашим «лідером», здається, у нас вже був один «німецький» пацієнт в історії, всі пам'ятають до чого це призвело», - написав Кіркоров.

Повернення і арешт Навального

  • Навальний 17 січня повернувся до Москви з Німеччини, де він проходив лікування після отруєння влітку 2020 року.
  • Його літак повинен був приземлитися в аеропорту "Внуково", але був перенаправлений в "Шереметьєво". Відразу ж на прикордонному контролі в аеропорту його затримали співробітники поліції.
  • В управлінні Федеральної служби виконання покарань по Москві заявили, що Навального затримали за ухилення від явки в кримінально-виконавчу інспекцію як умовно засудженого за злочин.
  • 18 січня суд заарештував опозиціонера до 15 лютого.
  • Навальний закликав прихильників не боятися і виходити на вулиці. 
  • Сьогодні в РФ проходять акції на підтримку Навального зокрема, його соратники анонсували мітинги в 93 містах. Силовики затримують учасників акцій.