26-річна Назли Сеітеблаєва з нареченим / фото instagram.com/stbl.n/

Український режисер та актор Ахтем Сеітаблаєв повідомив, що його старша донька 26-річна Назли вийшла заміж. Церемонія одруження пройшла у Туреччині, у курортному містечку Кемер.

Про радісну новину Сеітаблаєв розповів на своїй сторінці в Instagram.

Він зізнався, що дуже хвилювався. Також артист опублікував чуттєве фото з нареченою. Зірковий батько був одягнений у костюм та білу сорочку з метеликом.

Відео дня

"Весілля доньки… Не очікував, що буду так хвилюватися", – поділився Ахтем Сеітаблаєв.

Сеітаблаєв з донькою Назли / фото instagram.com/seitablaiev/

Наречена позувала перед камерою у розкішній білосніжній сукні та напівпрозорих рукавичках. Вона вклала волосся локонами, доповнила зачіску прикрасою, а образ – сережками-підвісками. На обличчі Назли красувався макіяж з акцентом на очах.

Церемонія весілля Назли Сеітаблаєвої пройшла у Туреччині, в курортному містечку Кемер. Донька режисера теж показала кілька фото з церемонії і похизувалась обручками.

Обручки молодят / фото instagram.com/stbl.n/
Образ нареченої / фото instagram.com/stbl.n/

Донька Ахтема Сеітаблаєва заручилась з бойфрендом наприкінці 2018 року. Тоді режисер розповідав, що почувається збентеженим, але ім'я зятя він так і не розсекретив.

Ахтем Сеітаблаєв – відомий український режисер кримськотатарського походження. Його найвідоміші роботи над фільмами "Хайтарма", "Чужа молитва" і "Киборги".

Читайте такожВ анексованому Криму померла мати відомого українського режисера і актора

Одружений на Іванні Дядюрі. Має двох доньок – Назли (11.01.1995) і Сафіє (16.12.2009), і двоє синів – Селім і Анатолій (син Іванни від іншого батька). Своє особисте життя родина не афішує.

Назли Сеітаблаєва – також кіноакторка. Її творчий дебют відбувся у 4 роки, у фільмі "Мамай". Зараз дівчина має за плечима близько 15 ролей у стрічках.

Вас також можуть зацікавити новини