Інстасамка відпочиває на Мальдівах / instagram.com/instasamka

Російська реперка Інстасамка знову показала спокусливі знімки в своєму інста-блозі. Цього разу вона постала в бейсболці і мокрій білій футболці оверсайз, під яку не одягла бюстгальтер. Таким чином дівчина засвітила оголені груди.

Зазначимо, Інстасамка неодноразово вдавалася до послуг пластичних хірургів. Реперка збільшила собі груди і сідниці, також вона вколола губи і поставила вініри.

Шанувальники називають 22-річну зірку "силіконовою", бо їм здається, що Даша (справжнє ім'я реперки, - УНІАН) переборщила з пластикою. Але є й ті, кому подобається образ Інстасамки. В основному це покоління, яке підростає.

Відео дня

"В цицьках імпланти", "Щось жарко стало", "Навіщо мені це все?", "2021, зупинись! Вже й Мальдіви пластиком засмічують", "Хто пластик в море викинув?",- пишуть фоловери.

Інстасамка відпочиває на Мальдівах / instagram.com/instasamka
Інстасамка відпочиває на Мальдівах / instagram.com/instasamka
Інстасамка відпочиває на Мальдівах / instagram.com/instasamka

Читайте такожГросу, Лорак, Матвієнко: топ-5 українських зірок, яким зраджували чоловікиХто така Інстасамка

22-річна Дарина Зотєєва - російська реп-виконавиця, раніше інстаблогер. У 2019 році стала широко відома після скандалу, пов'язаного з фільмом "Вона вам не Інстасамка", в якому було розказано про множинні випадки обману аудиторії з її боку.

У червні 2019 року почала музичну кар'єру, надалі повністю переорієнтувавши свій рід діяльності на музичний. Для просування своїх релізів використовує TikTok; станом на середину 2021 року на її аккаунт підписано більше восьми мільйонів чоловік.

Нагадаємо, 5 вересня 2021 року Інстасамка дала концерт у Києві. Пізніше українці захейтили її за непристойну поведінку. Дівчина попросила охорону вивести із зали хлопця, який зовні їй не сподобався.

Вас також можуть зацікавити новини: