Бардаш зізнався, що вживав наркотики / скріншот

Український музикант і продюсер Юрій Бардаш, який у листопаді минулого року не знав, що на Донбасі досі триває війна, розповів, як поборов залежність від наркотиків.

Як пише ТСН, Бардаш у програмі "Світське життя" зізнався, що зараз не вживає жодних наркотиків. І уточнив, що в його житті певний час були різноманітні препарати.

"Зараз немає жодних наркотиків і я почав отримувати подарунки тверезості. Ну ви розумієте, що у нас всі люди кожні вихідні трохи випивають, чи хто там що робить, що завгодно, аби втекти від себе. Я навчився жити тверезо, я роблю нових українських артистів, мені потрібні сили. Що для чоловіка тверезість — це контроль над собою і над усім навколо, я до цього прийшов", – заявив він.

Відео дня

За словами продюсера, по допомогу він не звертався до клінік, а провів деякий час у Почаївській лаврі на Тернопільщині - шість днів був послушником.

Читайте також"Це було часто": відомий український музикант розповів про проблеми з алкоголем

"Алкоголь ніколи не вживав, це було зв’язано з травичкою. Найтяжча залежність – це коли немає залежності, коли це все акуратненько десь щось там. Залежності, коли ти неадекватний, в мене не було, я завжди був при роботі, але це як раз таки найнебезпечніша ситуація. Так само, як кажуть про найважчий алкоголь. Це пиво, бо воно легеньке, ти наче й справами займаєшся, і ввечері вже з пивом і з пузком, і життя закінчилося", - каже він. І додає, що після цього зрозумів: у його житті щось іде не так.

Раніше українського виконавця Wellboy, продюсером якого є Бардаш, запідозрили у плагіаті пісні російських співаків Леоніда Агутіна та Сергія Шнурова.