Меріліна Менсона звинуватили у зґвалтуванні / фото instagram.com/marilynmanson

У Лос-Анджелесі суд відхилив позов колишньої дівчини рок-музиканта Меріліна Менсона під вигаданим ім'ям Джейн Доу, яка звинуватила його у зґвалтуванні. 

Про це пише видання TMZ з посиланням на юридичні документи.

Зазначається, заяву суддя відхилив 14 вересня на підставі закінчення строку позовної давності.

Відео дня

Хто та в чому звинувачував Менсона

Дівчина, чий позов відхилив суд, представилася вигаданим ім'ям Джейн Доу та заявила, що зустрічатися з Менсоном вони почали у 2011 році. На початку стосунки у них були романтичними та ніжними, проте незабаром ситуація змінилася. За її словами, одного разу вона прийшла до нього, щоб повернути ключі від будинку. Тоді музикант повалив її на землю обличчям вниз та зґвалтував, а після погрожував вбити.

Читайте такожУ Мериліна Менсона є "кімната для зґвалтувань"Відомо, що до суду на музиканта також подавала британська акторка Есме Бьянко, яка зіграла одну з ролей у серіалі "Гра престолів". Артистка звинувачувала музиканта в зґвалтуванні та домаганнях.

Крім того, про знущання з боку Менсона раніше заявляла зірка серіалу "Світ Дикого Заходу" Еван Рейчел Вуд, у якої з музикантом був роман. Після її заяви ще чотири жінки (Ешлі Уолтерс, Сара Макнілі, Ешлі Ліндсі Морган та Габріелла) звинуватили рокера у домаганнях.

А ось колишня дружина Меріліна Менсона Діта фон Тіз сказала, що звинувачення у насильстві на адресу музиканта не відповідають її особистому досвіду.

Вас також можуть зацікавити новини