Філіп Кіркоров зі своїм другом / фото Кіркоров/Instagram

Російського співака Філіпа Кіркорова, який регулярно гастролює в окупованому Криму, запідозрили в романі з чоловіком.

Фотографіями зі своїми "друзями" з Нью-Йорка він поділився в Instagram.

"Спочатку ставимо сердечко моїм друзям на фото, які разом зі мною готові поїхати навіть на найкрутіший атракціон. Потім ділимося своїми будь-якими місцями в NYC! Щоб я наступного разу відвідав. А зараз в дорогу... Я буду сумувати за тобою, Велике Яблуко", - написав він.

Відео дня

Але підписники Кіркорова запідозрили його в тому, що він гей: "Два голубки", "Цікаво, вони втрьох сплять?", "Який хлопчисько солодкий в білому", "Ось такі солодкі хлопчаки тут всі геї!", "Красені, волосся дибки стоять, напевно, серйозний атракціон", "Якось інтимно сидять", "Меншинам фізкульт-привіт!", "Реально, Філіп закоханий і по-справжньому щасливий", "Нова пасія?", "Старий трансвестит все не вгамується", "Філіп, а що, з Давою (блогер з Новосибірська Давид Манукян - ред.), вже все?"," Що Філіпа потягнула на хлопчиків після Дави. Гей! Давай, до побачення", "Голубая луна, голубая (рос.)".

фото Кіркоров / Instagram
фото Кіркоров / Instagram
фото Кіркоров / Instagram

Читайте також"Треба пишатися!": Кіркоров висловився про внесення до "чорного списку" СБУ і заспівав українською (відео)

Філіп Кіркоров - виступи в окупованому Криму та заборона на в'їзд в Україну

Філіпа Кіркорова за поданням СБУ внесли до переліку осіб, що становлять загрозу національній безпеці.

Кіркоров неодноразово виступав на підтримку російського режиму. Окремо - підтримував силовий розгін акцій на підтримку Навального і називав Путіна "найкращим президентом".

Сам російський співак у відповідь заявляв, що цим "треба пишатися", стверджуючи, що в Україні "ненависть до Росії захльостує". Але вже після свого виключення Кіркоров заговорив про "соломинку дружби" для Росії.

В українській спільноті музикантів на остаточне рішення СБУ щодо Кіркорова відреагували негативно.