Каменських ніжно привітала Потапа з 40-річчям / фото instagram.com/kamenskux/

Сьогодні, 8 травня, популярний український репер і продюсер Потап святкує день народження - йому виповнюється 40 років.

Його дружина, українська співачка Настя Каменських, зворушливо привітала чоловіка з ювілеєм. В Instagram вона опублікувала архівні знімки, яких раніше не було в публічному доступі.

Читайте такожНасті Каменських-34: довгий шлях фатальної красуні, яка мріє про " Греммі"

Відео дня

"Найголовніше, що ти завжди був і залишаєшся справжньою людиною. І сьогодні почнеться ще один цікавий, прекрасний, чарівний, повний любові і пригод твій Новий рік. Знаючи тебе, ти увірвешся в нього як торнадо і помчиш підкорювати нові вершини! А я просто буду поруч, щоб любити, наповнювати, і підтримувати мого ведмедика», - підписала Настя Каменських.

false

Каменських понад три роки не виступає в дуеті з Потапом. Творчий тандем у 2017 році розпався. Однак вони вирішили створити сімейну пару. Через два роки Настя і Олексій зіграли розкішне весілля.

Шанувальники приєдналися до привітань: "З днем народження", "Нескінченного вам щастя", "З днем народження!!!! Сімейного щастя вам і ляльку на додачу», "Олексію, нас тобою З днем народження - сьогодні наш день", - відзначили користувачі мережі.

Раніше Потап у програмі "Зірковий шлях" розповів, як планує відсвяткувати своє день народження.

"Як буду святкувати день народження? Буду святкувати в колі сім'ї, дуже скромно у себе вдома. Я нічого не замовляв друзям. Останнім часом почав збирати колекцію українських національних творів мистецтва - якусь скульптурку або картину із задоволенням прийму на знак поваги», - зізнався Потап.

Зазначимо, повний випуск шоу "Голос країни" ви можете подивитися на 1+1 video.

Вас так само можуть зацікавити новини