Лесі Нікітюк - 34 / instagram.com/lesia_nikituk

Сьогодні, 19 жовтня, українській телеведучій Лесі Нікітюк виповнилося 34 роки. На честь свята згадуємо, як дівчині з провінції вдалося стати завидною нареченою.

Леся народилася в Хмельницькому в родині робітників. Дівчина мріяла стати моделлю, але однокласники всіляко сіяли зерно сумніву. Вони "труїли" Лесю за її зовнішній вигляд, а особливо за довгі ноги, про які зараз мріє кожна дівчина.

Відомо, що Леся жила дуже скромно, одягалася на місцевому ринку і навіть рано почала працювати. При цьому вона завжди захоплювалася спортом. Так, вона стала майстром спорту з плавання.

Відео дня
Лесі Нікітюк - 34 / instagram.com/lesia_nikituk

Також Нікітюк зі студентських часів грала в КВК. Але вперше голосно прозвучало її ім'я на шоу "Розсміши коміка". Перший раз дівчина виступала разом зі своєю подругою, але перемогу здобути їм так і не вдалося. А ось вдруге удача все-таки їй посміхнулася.

Пізніше її запросили стати ведучою шоу "Орел і Решка" разом з Регіною Тодоренко. Дівчина облетіла півсвіту за час участі в програмі. Крім того, останні кілька років вона веде шоу "Хто зверху?" разом з Сергієм Притулою. Також Нікітюк була учасницею шоу "Танці з зірками". На проекті у неї був конфлікт з Владом Ямою, але зараз вони добре спілкуються. 

Лесі Нікітюк - 34 / instagram.com/lesia_nikituk

Зараз Лесю Нікітюк знають, мабуть, всі. Вона - одна з найгучніших персон у сфері шоу-бізнесу. І так, Леся - завидна наречена, яка поки так і не зустріла чоловіка своєї мрії.

Лесі Нікітюк - 34 / instagram.com/lesia_nikituk

Нагадаємо, раніше Леся Нікітюк показала ідеальну фігуру.

Вас також можуть зацікавити новини: