Пугачова і Галкін привітали дітей з днем народження / фото instagram.com/maxgalkinru

Російська зірка Алла Пугачова і шоумен Максим Галкін вчора, 18 вересня, відзначали 8-річчя своїх дітей від сурогатної матері - Лізи і Гаррі.

Вечірка була в стилі "Зоряних воєн". Дітей розважали аніматори в костюмах героїв цього фільму. Також вони грали зі світловими мечами і їли оригінальні частування з персонажами Всесвіту.

Пугачова і Галкін привітали дітей з днем народження / скріншот Instagram

Також Максим Галкін і Алла Пугачова порадували діточок святковим великим тортом. Крім того, Ліза і Гаррі теж привітали своїх зіркових батьків з іменинниками - прочитали вірш.

Відео дня
Пугачова і Галкін привітали дітей з днем народження / скріншот Instagram

Читайте такожШеф-кухар Хіменес-Браво після расистського скандалу розповів про свої страхи у КиєвіАлла Пугачова і Максим Галкін: історія відносин

Пугачова і Галкін познайомилися на зйомках кліпу пісні Примадонни "Будь чи не будь", які проходили 20 років тому. 23 грудня 2011 року вони офіційно одружилися. Для Пугачової це вже п'ятий шлюб. Раніше вона була одружена з цирковим артистом Миколасом Орбакасом, з кінорежисером Олександром Стефановичем, який нещодавно помер, з продюсером Євгеном Болдіним і зі співаком Філліпом Кіркоровим.

Варто відзначити, що Галкін і Пугачова виховують 8-річних двійнят від сурогатної матері - Лізу і Гаррі, які цього року пішли до другого класу. Також у Примадонни є дочка від першого шлюбу Крістіна Орбакайте.

Вас також можуть зацікавити новини: