Модні осінні куртки / фото ua.depositphotos.com

В Україну прийшли осінні холоди, а це означає, що вже пора утеплятися. Куртки – найважливіший елемент осіннього гардеробу. Вони не тільки захищають тіло від дощу і вітру, але і є основою образу восени. Цього року кожна дівчина зможе знайти собі одяг за смаком і по кишені, адже модні тренди 2021 року дуже широкі.

Раніше ми розповіли, які модні шапки будемо носити в цьому сезоні.

Бомбер

Укорочені куртки з широкою гумкою внизу створювалися як одяг для пілотів, але швидко перекочували в повсякденний стиль. Стильні варіанти бомберів представляють такі великі бренди, як Louis Vuitton, Christian Dior, Max Mara. Наймоднішим кольором бомбера вважається оливковий. Носити таку куртку можна з легінсами, плісированими спідницями, укороченими джинсами, кросівками.

Відео дня
Модні бомбери 2021 / фото joy-pup.com

Пуховик

Пуховики не тільки стильно виглядають, але і захищають від найсильніших морозів. Цього року дизайнери в основному представляють короткі пуховики строгих кольорів. Носити їх найкраще зі спідницями довжини міді або в підлогу, широкими джинсами і високими чобітьми. Добре доповнить образ маленька сумочка.

Модні пуховики 2021 / фото Bally

Довгі стьобані куртки

Довгі стьобані куртки візуально додають зросту і роблять стрункішою. Такий верхній одяг добре захистить від холоду і відмінно підійде як для прогулянки, так і на ділову зустріч. Найбільш трендові матеріали для стьобаних курток це кашемір, шерсть або екошкіра. Добре поєднуються вони з яскравими светрами, шкіряними чобітьми, шарфами.

Модні стьобані куртки / фото Hermes

Плащ

Плащ – завжди актуальний осінній тренд, і цей сезон не став винятком. Мода на плащі обмежується тільки вашими смаками. Найчастіше на подіумах можна побачити довгі прямі плащі без ременів і застібок. Під плащ можна надіти комбінезон, брючний костюм, довгу спідницю.

Модні плащі 2021 / фото joy-pup.com

Пальто

Пальто – ще один хіт цієї осені. Такий одяг виглядає елегантно і дорого. Пальто допустиме як в діловому стилі, так і на прогулянці. Цей предмет гардероба допустимо носити в розмірі оверсайз. Наймоднішим фасоном вважається двоборотне однотонне пальто з тонким поясом. Але і класичний варіант з картатим візерунком не буде застарілим.

Модні пальта 2021 / фото Max Mara

Куртка-сорочка

Цей вид одягу з'явився не так давно, але вже завоював модні подіуми. М'яка і об'ємна куртка добре поєднується зі шкіряними брюками, сукнями. Наймоднішими куртками-сорочками сезону є яскраві моделі з незвичайними принтами. Доповнити образ можна ременем або невеликою сумкою.

Модні куртки-сорочки 2021 / фото citylook.by

Вам також може бути цікаво: