Українська народна депутатка Юлія Тимошенко демонструє стильні образи не лише на засіданнях Верховної Ради, а й під час дозвілля.

Цього разу політикиня показала знімок, як вона з донькою Євгенією та 5-річною онукою йдуть до оперети. Кадр опубліковано на Facebook-сторінці леді Ю.

Читайте також"Ікона": Юлія Тимошенко викликала фурор в Раді новим образомТак, Тимошенко з родиною сходила на виставу "Сімейка Аддамсів" у Київському національному академічному театрі оперети.

Відео дня

"Дівчата-театралки або сім’єю на "Сімейку Аддамсів"! Ідеальне завершення вихідних", - підписала фото Юлія Володимирівна.

В кадрі народна обраниця постала в білому пальто, чорній водолазці та у білій спідниці-олівці. Доповнила свій образ вона чорними туфлями з носками кремового кольору, лаконічною зачіскою із зібраним волоссям та стильними окулярами із темною оправою.

Тимошенко похизувалася стильним "луком" / фото facebook.com/YuliaTymoshenko

Раніше лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко прийшла у перший день роботи Верховної Ради після канікул у стильному аутлуці: у чорному жакеті, розшитому бісером, й спідниці-олівці. Доповнила вона образ укладеним на одну сторону волоссям й окулярами у стильній оправі.

Вас також можуть зацікавити новини: