"Стіна Трампа" до Хелловіну в Коннектикуті

Американський професор Метт Воршауер у дворі свого будинку в Коннектикуті побудував інсталяцію до Хелловіну, що отримала назву "Стіна Трампа".

Воршауер, який викладає американську політичну історію в Центральному університеті штату Коннектикут, і його сім'я вже давно відомі в США своїми інсталяціями до традиційного для американців Дня всіх святих.

Цього року професор вирішив використовувати в якості основи для інсталяції пропозицію кандидата в президенти США від республіканців" Дональда Трампа побудувати стіну вздовж американо-мексиканського кордону, якщо він буде обраний.

Картонна версія "стіни" заввишки майже 2,5 метра обладнана колючим дротом і фігурками озброєних охоронців. 

Перед стіною стоять традиційні для Хеллоуїна скелети в мексиканському одязі з табличками, наприклад, "Ми всі були емігрантами" або "Не злочинець".

Також політичними гаслами проти Трампа розписана і сама стіна, наприклад, "Чи настільки прогнила система, що нам потрібно обирати божевільного?".

Не обійшлося і без самого "винуватця торжества" Трампа, фігурка якого з вежі підноситься над стіною. Також в інсталяції присутня суперниця Трампа – кандидат від "демократів" Хіларі Клінтон, яка з широкою посмішкою в одязі в американських національних кольорах сидить на віслюку.

"Це божевільні президентські вибори, де здається, що політики вийшли з-під контролю", - прокоментував інсталяцію її автор. - "Я роблю заяву про обидві партії, Республіканську і Демократичнуї але головне занепокоєння у мене викликає Дональд Трамп в якості президента".

16:26, 05.10.2016
3507
Дивіться також
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся