У середу, 7 вересня, об 11:00 відбудеться прес-конференція народного депутата України Валерія КОНОВАЛЮКА на тему: «Хто перешкоджає Україні на шляху в Євросоюз?».

Голова підкомітету з питань планування бюджетних програм та контролю за використанням бюджетних коштів в охороні здоров'я Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я В.КОНОВАЛЮК розповість про бізнес-структури і представників вітчизняної бюрократії, які блокують виконання Указу Президента України «Про Національний план щодо виконання Плану дій з лібералізації Європейським Союзом візового режиму для України».

В.КОНОВАЛЮК також повідомить про внесення поправки в законопроект №8507 «Про документи, що засвідчують особу і підтверджують громадянство України», яка наділяє громадян України правом відмовитися від біометричних документів через релігійні або якісь інші причини.

Відео дня

Прес-конференція відбудеться в прес-центрі Інформагентства «НАШ ПРОДУКТ». 

У залі надаються послуги вільного wi-fi-доступу до Інтернет. Засідання транслюватиметься в Інтернеті в режимі онлайн на сайті організатора заходу по веб-посиланню www.ianp.com.ua/ru/online

Акредитація ЗМІ обов'язкова. При собі мати редакційне посвідчення.

Реєстрація ЗМІ:

Олена УШАКОВА

менеджер із зв'язків з громадськістю

Тел.: +380 (44) 593-6144, (050) 958-4305

E-mail: о.ushakova@ianp.com.ua

Адреса проведення:

м. Київ, вул. Старокиївська, 10-Г, бізнес-центр «Вектор», корпус А, поверх 1.

Схема проїзду.