Голлівудська актриса, відома своїми відвертими ролями і фотосесіями, візьме участь у різдвяній постановці на канадському телебаченні.
Зірка серіалу «Рятувальники Малібу» Памела Андерсон, яка створила образ ефектної блондинки в червоному купальнику, погодилася на пропозицію режисера Рассела Пітерса виконати роль Діви Марії для різдвяного комедійного скетчу на канадському телеканалі.
Пітерс збирається зняти свою версію біблійних подій, наповнену гумористичними сценками, музичними номерами і живим виступом комедіантів. Сам режисер у своїй постановці виконає роль Йосифа.
Памела Андерсон, що не раз шокувала публіку своїми сексуальними знімками і домашніми записами інтимних розваг з колишнім чоловіком рокером, з нетерпінням чекає можливості зобразити Матір Сина Божого Ісуса Христа на екрані.
« Мій агент розповів, що це буде весела і легка постановка, щось на зразок пантоміми, а я просто обожнюю влаштовувати подібні виступи у себе вдома разом з дітьми. Я відразу ж погодилася, бо я думаю, я можу набагато більше, ніж просто чудово виглядати в бікіні на екрані», - поділилася майбутня «мати».
Прем`єра нового шоу запланована на початок грудня. Крім Андерсон в постановці візьме участь також популярний канадський співак Майкл Бубле.
Цікаво, як відреагує на таке знущання над біблійними сюжетами християнський світ?...
Кіріос