Київрада сьогодні на пленарному засіданні підтримала рішення «Про фінансування заходів міської цільової програми «Діти столиці» на 2012 рік».

Фінансування програми на 2012 рік встановлено у розмірі 3 млн. 215 тис. грн., повідомили УНІАН у прес-службі Київради.

Коментуючи на брифінгу це рішення, заступник міського голови – секретар Київради Галина ГЕРЕГА зазначила: «У 2011 році Київрада прийняла міську цільову програму «Діти столиці» на 2011-2013 роки. Її мета - організувати роботу із запобігання сирітству, забезпечити реабілітацію безпритульних дітей, розвиток сімейних форм виховання дітей, позбавлених батьківського піклування. Приймаючи це рішення, Київрада визначає перелік заходів програми на 2012 рік».

Відео дня

Програмою передбачається: робота з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах; проведення рейдів «Діти вулиці», Всеукраїнського рейду «Урок» з метою забезпечення своєчасного виявлення бездоглядних та безпритульних дітей; надання додаткових соціальних послуг дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах, установами, створеними за рішеннями місцевих органів влади; проведення заходів до дня усиновлення; надання соціальних послуг щодо соціально-психологічної допомоги сім’ям, які взяли на виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування тощо.