На вихідних потеплішає, але дощі продовжаться / Фото ua.depositphotos.com

Найближчої суботи, 15 травня, захід, північ і Київщину продовжать заливати дощі. Температура по всій країні коливатиметься на рівні +18°...+25°. У неділю з Києва опади підуть, при цьому в Україні потеплішає до +28°. Найтепліше буде на півдні і сході країни. Найнижча температура буде на Львівщині, +20°.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Читайте такожАномальна спека, грози та бурі: синоптик дав доповідний прогноз на літо в Україні

Відео дня
  • Згідно з прогнозом, в Києві в суботу очікується хмарна погода з проясненнями і дощ, температура повітря вночі +10°, вдень +21°. У неділю опади підуть: вдень очікується +24°, а вночі - до +14°. 
  • У Львові в суботу вночі +9°, вдень +19°, хмарно з проясненнями, злива. У неділю погода практично не зміниться, тільки трохи потеплішає: вночі +8°, вдень +20°.
  • У Луцьку в суботу вночі +8°, вдень +19°, хмарно з проясненнями, гроза. У неділю - мінлива хмарність, дощ, вночі +11°, вдень +21°.
  • У Вінниці в суботу буде хмарно з проясненнями, температура повітря +9°...+19°. У неділю - мінлива хмарність, температура вночі становитиме +12°, вдень +22°.
  • У суботу в Одесі очікується хмарна погода з проясненнями, температура вночі +11°, вдень +21°. У неділю піде дощ, +12°...+20°.
  • У Харкові в суботу - хмарно з проясненнями, температура вночі +13°, вдень +24°. У неділю - погода без змін, +16°...+27°.
  • У Дніпрі в суботу - хмарно з проясненнями, температура вночі +12°, вдень +25°. У неділю погода практично не зміниться, температура становитиме +15°...+27°.
  • У Сімферополі в суботу - хмарно з проясненнями, +10°...+24°. У неділю - злива, +12°...+24°.
  • Жителям Маріуполя в суботу обіцяють невелику хмарність, температура вночі +12°, вдень +24°. У неділю - сонячний день. Вночі очікується +16°, вдень +27°.
  • У Краматорську в суботу буде ясно, температура вночі +12°, вдень +26°. У неділю погода практично не зміниться, але потеплішає: вночі +15°, вдень +29°.
  • У Сєвєродонецьку завтра ясно, температура вночі +12°, вдень +28°. У неділю - так само ясно і безхмарно, потеплішає вночі +16°, вдень +30°.
Прогноз погоди в Україні на 15 травня / фото УНІАН
Прогноз погоди в Україні на 15 травня / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде невелика хмарність, температура до +15°. У неділю вдень температура підвищиться до +14°, тільки вночі похолодає до +6°, похмуро і невеликий дощ.

У Моршині на Львівщині в суботу буде невелика хмарність і легкий дощик, вночі +7°, вдень +21°. У неділю - практично без змін, тільки дощ посилиться до зливи і вночі потеплішає до +10°.

У Трускавці в суботу буде хмарно з проясненнями, можлива злива, температура до +20°. У неділю - погода не зміниться.

У Сваляві завтра невелика хмарність і маленький дощ, +18°. У неділю - без змін, дощ посилиться до зливи.

У Затоці в суботу-невелика хмарність, вночі +11°, вдень +22°. У неділю - трохи похолодає до +20°, можлива злива.

У Бердянську в суботу буде практично безхмарно, температура до +24°, в неділю буде ясно, вдень потеплішає до +28°, а вночі температура складе +15°.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: