Прогноз погоди в Україні на 15 травня / фото УНІАН

У суботу, 15 травня, на заході, півночі та Київщині продовжаться дощі, які місцями посиляться до гроз. Найтепліше буде на сході - до +25°, а холодніше - на заході - до +18°.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Читайте такожАномальна спека, грози та бурі: синоптик дав доповідний прогноз на літо в Україні

Відео дня
  • У центральних регіонах - хмарна погода з проясненнями. На Вінничині, у Хмельницькому та на Житомирщині - дощі. Вдень очікується +18°...+24°. У Києві-дощ, вдень температура підніметься до +21°. Вночі очікується +10°.
  • На заході України - хмарно з проясненнями і дощі. У Луцьку та Рівному - грози. Вдень температура протримається на рівні +18°...+ 20°, а вночі опуститься до +7°.
  • На півночі - хмарно з проясненнями. Стовпчики термометрів протягом дня не опустяться нижче +21°, а вночі покажуть +10°.
  • На півдні повітря прогріється до +24°. У південних регіонах України буде хмарна з проясненнями погода. Вночі температура не опуститься нижче +10°.
  • На сході очікується мінлива хмарність. Вдень температура становитиме +25°, а вночі впаде до +11°.

Народні прикмети 15 травня

15 травня - Борис і Гліб Сіячі. Тривали польові роботи. У народі так і казали: "Борис і Гліб сіють хліб". Якщо соловей співає всю ніч - буде сонячний день. Якщо соловей заспіває раніше зозулі, літо буде щасливе.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: