Сьогодні в Україні помітно потеплішає / фото pixabay.com

Відсьогодні в Україні почнеться потепління. Максимально температура підніметься в західних областях, до +17°...+ 21°, але і в інших регіонах стовпчики термометрів поповзуть вгору. Дощі теж залишатимуть територію країни. Невеликі опади сьогодні очікуються в північних, місцями в центральних і східних областях.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

На заході України сьогодні буде найтепліше. Тут повітря прогріється до +17°...+21°. У Волинській та Рівненській областях можливі невеликі дощі. Весь день буде невелика хмарність.

Відео дня

На півночі України сьогодні трохи прохолодніше, до +12°...+15°. Практично повсюдно очікуються невеликі дощі, з меншою ймовірністю опади будуть в Київській області. У Чернігівській та Сумській областях все ще збережеться похмура погода, небо буде затягнуте хмарами.

Читайте такожСиноптик повідомила, коли в Україну увірветься потепління

У центральних областях повітря прогріється до +13°...+16°. Практично скрізь пройдуть невеликі дощі.

На сході країни сьогодні буде +14°...+16°. У Харківській та Луганській областях можливі невеликі дощі. Періодично на небі буде показуватися сонце, невелика хмарність.

На півдні сьогодні теж буде тепло, до +19°, сухо, невелика хмарність. Однак у Криму очікується злива, а повітря максимально прогріється лише до +14°.

Погода в Україні 25 вересня / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: