У суботу, 17 квітня, по всій Україні буде хмарно, місцями вигляне сонце. У багатьох областях очікуються дощі. Середня температура по країні складе +9°. Вночі у західних регіонах можливі заморозки.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Читайте такожДощі відступлять, до України прийде потепління: прогноз погоди на вихідні (карта)

Відео дня
  • У центральних регіонах - переважно хмарна погода, в декількох областях визирне сонце, періодично очікуються дощі. Вдень очікується +9°...+12°. У Києві можливий дощ, вдень температура не підніметься вище +9°. Вночі очікується +3°.
  • На заході України - хмарно, місцями пройдуть дощі. Вдень температура протримається на рівні +6°...+11°, а вночі опуститься до легких заморозків -1°...+2°.
  • На півночі - мінлива хмарність. Стовпчики термометрів протягом дня не опустяться нижче +9°, а вночі покажуть +3°.
  • На півдні повітря прогріється до +15°. В Одесі буде холодніше всього: +3°. У південних регіонах України буде хмарна погода з проясненнями, сонячно буде тільки в Миколаєві. Вночі температура не опуститься нижче +3°.
  • На сході очікується мінлива хмарність. На Харківщині та Полтавщині пройдуть дощі. Вдень температура коливатиметься на рівні +11°...+13°, а вночі впаде до +3°.

Народні прикмети 17 квітня

17 квітня - день Йосипа співака. Святого Йосипа назвали в народі співаком через те, що з цього дня починає лунати голос цвіркуна і вперше подає голос журавель.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: