У Дніпрі залишаються затопленими більше сотні дворів і житлових будинків / фото ДСНС

Вчора проливний дощ накрив Дніпро. Вулиці міста моментально перетворилися на річки.

За даними місцевого видання 34.ua, під час потужної зливи затопило все місто. Людям було по пояс, а машини плавали у воді по самі вікна. 

Дощ тривав близько години, повідомляє Інформатор. І якщо зазвичай найбільше страждає Лівий берег, то цього разу наслідки відчули мешканці майже всіх районів Дніпра. Як повідомляється, особливо не пощастило тим, кому довелося проїхати по Слобожанському проспекту. У районі наземного пішохідного переходу праву смугу руху затопило так сильно, що кілька машин застрягли в калюжі, не маючи можливості просунутися далі.

Як повідомляється, також до надмірних опадів додалися ще й прорвані каналізації. Так сталося на перетині вулиць Європейської та Володимира Великого, у провулку Чумацькому та на вулиці 8 березня. А на проспекті Пушкіна жертвою негоди стало дерево, яке впало на проїжджу частину, обірвало дроти й заблокувало проїзд.

За даними ДСНС, у місті тривають роботи з відкачування води. Станом на сьогоднішній ранок залишилися підтопленими 101 двір і 50 житлових будинків. За добу відкачано 46794 кубічних метрів води.

Негода в Дніпрі

Як повідомляв УНІАН, в останні дні Дніпро потерпає від проливних дощів. Так днями потужна злива накрила місто. В результаті були затоплені вулиці й повалені дерева. Ливнівки не впоралися з потоком води, який місцями змивав асфальт. Змило також і паркан одного з ліцеїв.

Раніше у Дніпрі дощ зруйнував і змив у річку частину набережної.