УНИАН

Про це заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін у аеропорту «Бориспіль» після прибуття канадської військової допомоги, передає кореспондент УНІАН. 

«Ми відчуваємо, що ми не одні в боротьбі з російською агресією, що ми маємо справжніх друзів, маємо їхню солідарність, що ми не просто не байдужі світу, а що весь світ – США, Канада, ЄС, азійські країни, весь цивілізований світ говорить одним голосом на підтримку України», - заявив він.

Читайте такожКлімкін закликав Німеччину прискорити надання допомоги Україні

Відео дня

«Я дуже вдячний нашим канадським друзям за вже надану допомогу. Ми маємо зимовий одяг, обладнання, медикаменти, мобільний шпиталь, обладнання для розмінування, для тактичного зв’язку – все те, що саме зараз необхідне нам для того, щоб перемогти», - зазначив Клімкін.

«Я впевнений, що весь цивілізований світ, а Україна є частиною цього світу є єдиною і неподільною європейською країною, буде разом з нами», - додав міністр.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні до аеропорту «Бориспіль» прибув літак Повітряних сил Збройних сил Канади з першою партією вантажу військової допомоги для України. 

26 листопада міністр оборони Канади Роб Ніколсон заявив, що Канада надасть Україні нелетальної військової підтримки ще на 11 млн канадських доларів.