Фото УНІАН

За колишнього заступника голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді 7 скликання Михайла Чечетова внесли заставу. Про це повідомив адвокат Чечетова Сергій Маляренко, передає РБК-Україна.

"Внесено заставу, близько 5 млн гривень, але його не випускають. Знаходимося в ізоляторі тимчасового утримання, який знаходиться на Аскольдовому провулку. Півгодини нас не пускали, не хотіли приймати документи. Після документи отримали, але нічого не кажуть, не хочуть випускати", - розповів адвокат у 17:10.

При цьому він відмовився повідомити, хто вніс заставу.

Відео дня

Читайте такожПечерський районний суд взяв під варту Чечетова до 14 квітня

Нагадаємо, Михайло Чечетов станом на ранок 23 лютого продовжував залишатися під вартою.

У ніч на 21 лютого Печерський районний суд Києва обрав Михайлу Чечетову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі 4 тис. 105 мінімальних зарплат, тобто близько 5 млн гривень.

20 лютого Генпрокуратура оголосила підозра Чечетову у справі про "законах 16 січня".

14 лютого 2015 р. ГПУ спільно з СБУ також затримали екс-голову фракції Партії регіонів у Верховній Раді 7 скликання Олександра Єфремова за підозрою в зловживанні службовим становищем при обтяжуючих обставинах і службовому підробленні.

Читайте такожСуддя Печерського райсуду відмовив Чечетову у відводі слідчого судді

16 лютого Печерський райсуд Києва обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 2 місяці або заставу 3,7 млн грн.

На наступний день за Єфремова вніс заставу один з лідерів Партії регіонів Борис Колесніков.

Незабаром ГПУ пред'явила Єфремову нове звинувачення - розпалювання ворожнечі. Сьогодні суд розгляне йому запобіжний захід.