Заступників кількох міністрів звільнили з посад / фото УНІАН

Кабінет міністрів України призначив ряд заступників міністрів.

Про це повідомили у прес-службі уряду.

Зокрема, у Міністерстві інфраструктури заступником міністра призначена Наталія Форсюк, заступником міністра з питань європейської інтеграції - Олександра Клітіна.

Відео дня

Читайте такожКабмін напередодні газових переговорів з Росією затвердив новий план відділення ГТС від "Нафтогазу"

У Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства заступником міністра призначено Сергія Ніколайчука, у Міністерстві у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб заступником міністра з питань європейської інтеграції призначено Олексія Ілляшенка.

У Міністерстві юстиції першим заступником міністра призначений Євгеній Горовець, заступником міністра - Олександр Банчук, заступником міністра з питань державної реєстрації - Ольга Оніщук, заступником міністра – уповноваженим у справах Європейського суду з прав людини – Іван Ліщина.

Водночас, у Міністерстві екології та природних ресурсів звільнені з посад заступників міністра Віктор Вакараш і Василь Полуйко, у Міністерстві інфраструктури – Віктор Довгань з посади заступника міністра з питань європейської інтеграції.

Крім того, Олег Насвіт звільнений з посади першого заступника голови Державного агентства з управління зоною відчуження у зв’язку з досягненням пенсійного віку.

Як повідомляв УНІАН, Кабінет міністрів у проекті державного бюджету України на 2020 рік заклав достатньо коштів для всіх одержувачів субсидій.

За словами міністра соціальної політики Юлії Соколовської, у проекті бюджету на 2020 рік закладено 47 628 600 000 гривень на виплату пільг і субсидій. Цієї суми вистачить для задоволення потреб усіх категорій населення, які потребують державної допомоги для оплати комунальних послуг.