Сергій Чеботар. Фото: vse.rv.ua

Його заява є на сайті МВС.

"У зв’язку із систематичним цькуванням у вигляді замовних публікацій наклепницького характеру в засобах масової інформації; у зв’язку з розповсюдженням неправдивої інформації, яка паплюжить не тільки моє ім’я, але й Міністерство внутрішніх справ; у зв’язку з тиском на мою сім’ю у вигляді переслідувань, залякувань, погроз та  незаконного стеження за мною і моєю сім’єю, включаючи доньку і навіть чотирирічну внучку,  я прийняв рішення подати у відставку", - йдеться у заяві. 

Читайте такожСкандальний заступник Авакова у відпустці і з неї на посаду не повернеться - Сюмар

Відео дня

Як повідомив  на своїй сторінці у Facebook Антон Геращенко, рішення про відставку було прийнято ще вчора і було відомо у вузькому колі.

Як повідомлялося, за даними телеканалу ZIK, 28 квітня у селі Лісники біля будинку заступника міністра внутрішніх справ Чоботаря невідомі напали на знімальну групу антикорупційного проекту «Наші гроші» цього телеканалу. Нападники побили оператора, розбили техніку і втекли з місця інциденту.

Після цього Чеботар заявив, що не має будинку в селі Лісники Київської області.

У свою чергу, журналісти оприлюднили інформацію з офіційного державного реєстру нерухомості, де зазначено, що земля під маєтком в с. Лісники записана на дочку Чеботаря.

Сергей Чеботарь подал в отставку. Его достаточно эмоциональное заявление доступно на сайте МВД. Решение об уходе в о...

Posted by Anton Gerashchenko on 13 травня 2015 р.