Разумков оголосив про виключення Скороход і Полякова з фракції СН / колаж УНІАН

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков оголосив про виключення народних депутатів Антона Полякова і Анни Скороход зі складу фракції «Слуга народу».

Як передає кореспондент УНІАН, про це спікер сказав у сесійній залі парламенту.

Читайте такожРада сьогодні продовжить розгляд законопроекту про діяльність ДБР (наживо)

Відео дня

Разумков послався, зокрема, на протокол засідання фракції від 15 листопада.

Як повідомляв УНІАН, 15 листопада фракція «Слуга народу» вирішила виключити з своїх лав народних депутатів Антона Полякова і Анни Скороход.

Перший заступник голови фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко основною причиною виключення їх з фракції назвав порушення домовленостей щодо спільної позиції.

14 листопада Скороход заявила про тиск на неї через відмову голосувати за законопроект про продаж земель сільськогосподарського призначення. За її словами, правоохоронці затримали її чоловіка Олексія Алякіна. Вона повідомила, що в її чоловіка був великий бізнес у Росії, а потім його «віджали», і щоб чоловік не міг повернутись, проти нього відкрили сфальсифіковану кримінальну справу.

Голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, що партія немає жодного стосунку до затримання чоловіка Скороход. Він повідомив, що Скороход «зверталася до народних депутатів і пропонувала їм грошову матеріальну допомогу - то є факт». Проте Скороход заперечила твердження Арахамії, що пропонувала і давала гроші народним депутатам.