УНИАН

Як повідомляє прес-служба РНБО, сьогодні було розглянуто питання «Про Проектну загрозу для ядерних установок, ядерних матеріалів, радіоактивних відходів та інших джерел іонізуючого випромінювання в Україні».

Читайте такожРНБО вирішила прискорити старт судових тяганин з Росією для відшкодування збитків за Крим і Донбас

"За результатами розгляду питання затверджено нову Проектну загрозу, яка враховує суттєві зміни безпекової ситуації внаслідок агресії РФ", - зазначено у повідомленні.

Відео дня

Окрім того, було заслухано інформацію Міністерства охорони здоров'я України щодо стану імунобіологічного захисту населення України, та дано доручення вжити негайних заходів, щодо запобігання критичної ситуації із забезпеченням населення держави вакцинами.

Читайте такожНа засіданні РНБО Порошенко заявив про надання Москалю карт-бланшу на Закарпатті

Раніше УНІАН повідомляв, що державна компанія «Енергоатом», оператор усіх діючих АЕС України, звернулася до голови Служби безпеки України Валентина Наливайченка із проханням дати правову оцінку запиту Головного управління з боротьби з організованою злочинністю МВС України про надання всіх документів, що стосуються фізичного захисту атомних електростанцій, значна частина яких є державною таємницею.