Тягныбок / facebook.com/anton.gerashchenko

Про це на своїй сторінці у Facebook написав радник глави МВС Антон Геращенко.

"Про що Олег Тягнибок говорив з бійцями підрозділу "Січ", зараз встановлює слідство. Не відкидаю, що це було накачування ненавистю і агресією", - йдеться у його повідомленні.

Геращенко зазначив, що саме на наступний день, після зустрічі Олега Тягнибока з бійцями батальйону "Січ", шестеро з них і, в тому числі "гранатометник" Ігор Г., написали заяви про звільнення з органів внутрішніх справ.

Відео дня

Читайте такожМВС викликає на допит лідерів "Свободи" через події під Радою

"Зокрема, підозрюваний у вбивстві бійців Національної Гвардії Ігор Г. вказав як причину звільнення те, що його не влаштовує рівень заробітної плати. Хоча товаришами зі служби Ігор характеризувався як патріот, сміливий і ефективний боєць, для якого найважливіше в житті було захистити країну, а не зарплата співробітника міліції", - пише радник глави МВС.

Геращенко наголосив, що якщо слідством буде встановлено факт підбурювання співробітників правоохоронних органів зі спецпідрозділу "Січ" з боку Олега Тягнибока та інших діячів від партії "Свобода" до участі у масових акціях біля Верховної Ради з використанням зброї та бойових гранат, то це може означати притягнення цих осіб до реальної кримінальної відповідальності за співучасть у вбивстві співробітників Національної гвардії як підбурювачів.

Анатомія провокації. Частина друга.Сьогодні народ України був вражений звісткою про загибель від поранень ще двох бійців Н...

Posted by Антон Геращенко on 1 вересня 2015 р.