пірі

В день свого звільнення Лікарчук оприлюднив відео, де він на пропозицію громадської організації вдало проходить тест на поліграфі.

Читайте такожНасиров назвав призначення Лікарчука "політичною помилкою" і попросив звільнити

"Питань не знав. Знав тільки, що провірятимуть мене на предмет корупції. Висновок: провірку на поліграфі я пройшов", - написа Лікарчук у своєму Facebook.

Однак на відео видно, що на питання "Те, що мотивом вашого вступу на державну службу було отримання відкатів та лівого заробітку - це правда?", Лікарчук, судячи з міміки, відповідає ствердно, однак у протокол внесено відповідь "ні".

За словами журналіста-розслідувача Дениса Бігуса відповідь у документах була редагована за допомогою Photoshop. Як підтвердження цьому він демонструє архів записів на сайті Громадської організації Солдат Студент, яка й ініціювала тест.

Згодом, Лікарчук відреагував на цю інформацію на своїй сторінці у Фейсбук. Він заявив, що спершу на роздруківці поліграфа була допущена помилка, яку потім виправили і наводить скан документу, який це підтверджує. Він також стверджує, що відповів на запитання "Ні".

ЖУРНАЛИСТЫ-БУРАТИНЫ?Журналист Денис Бигус в своем фб сегодня обвинил меня в том, что один из моих ответов во время про...

Posted by Kostiantyn Likarchuk on 9 сентября 2015 г.