Бородай (в центре) / 62.ua

За словами Бородая, його охороні довелося зв'язати Стрєлкова, щоб відвезти назад у Росію. «Сільське божевілля», сказав Бородай, коментуючи особистість Стрєлкова і його заяви про те, що Росія припинила підтримувати сепаратистські республіки, які, за його словами, допомогла створити, передає Нова газета.

Читайте такожРосійський терорист Бородай заявив, що у Гіркіна проблеми з психікою

Як зазначає видання, зараз Стрєлков бере участь у лекціях разом з націоналістами. Бородай же працює в якості консультанта по зв'язках з громадськістю.

Відео дня

Він також підтвердив, що під час своєї діяльності на посаді глави "ДНР" він звітував перед помічником президента РФ Владиславом Сурковим.

Washington Post згадує і про колишнього "голову парламенту" так званої "ЛНР" Марата Баширова: зараз він займається налагодженням зв'язків бізнесу з державними структурами.

Ігор Стрєлков і Олександр Бородай брали участь у кампанії з анексії, а потім очолили так званий "уряд ДНР": Бородай став "прем'єр-міністром", а Стрєлков — "міністром оборони". У серпні, незабаром після катастрофи в Донецькій області «Боїнга», обидва покинули свої пости і повернулися в Москву.