Фото УНИАН

Про це сказав голова Верховної Ради Володимир Гройсман в інтерв'ю телеканалу «Україна».

Він підкреслив, що нинішній парламент хоч і зі складнощами, але ухвалює «необхідні країні рішення».

«Я думаю, що багато хто зацікавлений, в тому числі і в Російській Федерації, провести дострокові вибори для того, щоб не стільки змінити сам парламент, а скільки дестабілізувати ситуацію в середині країни», - підкреслив Гройсман.

Відео дня

Читайте такожГройсман обіцяє передати в Конституційну комісію петицію про вільне володіння зброєю

При цьому він додав: «Це не наш сценарій. Наш сценарій полягає в тому, щоб парламент працював і був здатен приймати відповільні рішення».

За його словами, «сьогодні є всі можливвості в публічному відкритому діалозі всередині політичних партій і фракцій знайти розуміння подальших дій».

«Зрозуміло, що хтось буде всередині парламенту розігрувати карту дострокових виборів, але я вважаю, що сьогодні підстав для проведення позачергових виборів до ВР немає і маю надію на те, що депутати українського парламенту будуть демонструвати свою здатність до прийняття подальших рішень», - наголосив голова ВР.

Читайте такожГройсман закликав жорстко відреагувати на заяву бойовиків про проведення фейкових виборів на Донбасі

Як повідомляв УНІАН раніше, голова Верховної Ради України Володимир Гройсман запропонує депутатам прийняти рішення щодо спрощення процедури позбавлення недоторканності парламентаріїв.