фото: УНИАН

Про це заявив голова парламентської фракції "Блок Петра Порошенко" Юрій Луценко в ефірі телеканалу Інтер, передають Подробности.

"Необхідно змінювати ситуацію на краще. Будемо починати з програмних документів, з міністрів, фінансової допомоги, поквартальної програми реформ. Тільки після цього поговоримо про долю уряду. Я прогнозую, що це може статися в березні-квітні наступного року", - зазначив Луценко.

Читайте такожПорошенко анонсував перезавантаження уряду, оскільки не всі міністри виправдовують очікування українців

Відео дня

За його словами, до діючого уряду накопичилося багато питань.

"Але найгірший сценарій, який можна собі уявити, і той, який проштовхувала певна група депутатів, це зняти прем'єра і не призначити іншого. Це означає: уряд без прем'єр-міністра, парламент без коаліції, країна без бюджету, економіка без допомоги МВФ. Це неприпустимо, і ми ніколи на це не підемо", - заявив Луценко.

Читайте такожЯценюк закликав до єдності влади для досягнення прогресу в реформах

Як повідомляв УНІАН, раніше голова фракції «Блок Петра Порошенко» Юрій Луценко прогнозував, що до нового року відбудуться кадрові зміни в уряді.

Луценко зазначав, що "зміни в уряді обговорюються, але на сьогоднішній зустрічі з прем'єр-міністром України вони не обговорювалися".

Луценко додав, що поки мова йде про консультації між фракціями про заповнення наявних вакансій та визначенні тих міністрів, які є неефективними".