Фото УНИАН

Про це пише видання "Дело"

На питання щодо того, коли вона говорила, що в разі неприйняття бюджету та Податкового кодексу піде у відставку, Яресько відповіла: "Я цього не говорила. Податковий кодекс зараз навіть не обговорюється - до кінця першого кварталу".

"Що я казала і я можу говорити кожен день - я прийшла працювати на благо України. Проводити ті реформи, виконувати ті потреби, за які Міністерство фінансів відповідає. Якщо прийде той день, коли у мене не буде можливості нічого зробити на цій посаді - я піду", - сказала вона.

Відео дня

Читайте такожЯресько закликала політиків не вносити розкол в урядову команду

Яресько підкреслила, що прийшла в Мінфін "не заради крісла, не заради титулу, не заради мізерної зарплати". "Поки я борюся, щоб втілити нашу урядову програму реформ і поліпшити ситуацію. Я думаю, нам вдалося багато зробити в цьому році, але мені хочеться зробити ще більше. Стояти на місці нам не можна - час йде, світ змінюється, ринки формуються, переформатовуються. Хтось наклав санкції на нас, хтось - на іншого. Час дуже важливий", - підсумувала вона.

Раніше Яресько заявила, що не хоче у "прем'єрське" крісло.

Додамо, кількома днями раніше Порошенко, Гройсман і Яценюк у спільному зверненні заявили, що зміна прем'єра в Україні поки не актуальна.