Фото УНИАН

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на свої джерела в БПП і "Народному фронті".

У "Народному фронті" два джерела також заявили, що підтримують можливе повернення Ляшко в коаліцію, але додали, що на заваді цьому можуть стати непрості відносини самого Ляшка з президентом.

Ймовірність повернення "радикалів" також підтвердив у розмові з журналістами заступник голови фракції БПП Ігор Кононенко.

Відео дня

Читайте такожЛяшко висловив готовність бути прем’єр-міністром

"Напевно, таке питання можна обговорювати. Єдине, що у нас є депутати, які мають правильну думку – що при поверненні в коаліцію пан Ляшко повинен вибачитися за ту не дуже правдиву інформацію, яку він поширював про нашій політичній силі і окремих наших депутатів", - заявив він.

Читайте такожГройсман не бачить доцільності у референдумі щодо статусу Донбасу

"Ми вважаємо, що кандидатуру (міністра екології) повинні запропонувати наші колеги по коаліції. До цього це була кандидатура від "Батьківщини", тому зараз це може зробити або "Батьківщина", або, якщо буде прийнято рішення Радикальної партії повернутися в коаліцію, то ми не заперечуємо, що це буде представник Радикальної партії", – додав Кононенко.

Читайте такожВлада розглядає варіант голосування змін до Конституції в таємному режимі - Ляшко

Ще один депутат з БПП повідомив, що Ляшко пропонував ідею переформатування коаліції, проте вона не знайшла підтримки.

Як повідомляв УНІАН, 1 вересня Ляшко заявив про вихід фракції Радикальної партії з коаліції і перехід її в опозицію до влади.