Krym.org

Голова Херсонського меджлісу Ібрагім Сулейманов вважає, що відповідальність за вибух в офісі меджлісу Херсонської області несуть сили, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу в регіоні, повідомляє Крим.Реалії.

"Однозначно, це справа рук людей, які вважають своїми ворогами прихильників єдності та територіальної цілісності нашої країни, які не бажають звільнення Криму від окупантів і повернення його до складу України", – сказав Ібрагім Сулейманов в коментарі .

Він також зазначив, що нещодавно у міському меджлісі пройшли збори представників національно-культурних громад Херсона, на якому було прийнято звернення до органів влади і силових структур з вимогою жорсткіше реагувати на прояви шовінізму і спроби посварити представників різних народностей, які населяють Херсонську область.

Відео дня

У ніч на неділю 7 лютого о 2:45 в Головне управління поліції Херсонській області надійшло повідомлення про те, офісі меджлісу спрацював вибуховий пристрій. Вибухом було вибито двері в підвальне приміщення. Постраждалих немає. Глава Меджлісу Рефат Чубаров повідомив, що, ймовірно, кинули гранату.

У поліції Херсонської області повідомили, що на місці події працюють слідчо-оперативна група, керівництво Головного управління і херсонського відділу поліції, а також експерти вибухотехнічної служби.

Читайте такожВ СБУ передали матеріали з місця вибуху в херсонському офісі Меджлісу

У вересні 2015 року від підкинутого вибухового пристрою в Херсоні постраждав офіс представництва президента України в Автономній Республіці Крим.