Егор Фирсов / Фото: УНИАН

Про це він написав у своєму блозі на "Українській правді".

"Це рішення далося мені дуже непросто. Я підійшов до нього виважено, обмірковував кілька днів, але зрозумів, що іншого виходу у мене немає. Тому я виходжу з фракції "Блоку Петра Порошенка", - заявив депутат.

За словами Фірсова, він "хотів вийти з фракції ще в той день, коли вона не підтримала рішення про позбавлення мандата Ігоря Кононенка, а колеги порадили не робити необачних кроків".

Читайте такожУ Генпрокуратурі створено новий підрозділ "під Кононенка" - нардеп

"Я трохи охолов, порадився з людьми, думкою яких дорожу, і не змінив свого рішення. Залишатися у фракції разом з паном Кононенком я більше не можу, так як не згоден покривати його корупційну діяльність і не хочу, щоб мене асоціювали з нею", - підкреслив нардеп.

Він також додав, що коли говорив про корупцію і критикував Кононенка, його "в досить грубій формі зазвичай обривав Юрій Луценко", який вимагав звертатися до НАБУ і не піднімати цю тему на телеефірах.

"Я так і вчинив. Але досі не отримав жодної відповіді. Ігор Кононенко в нашій країні просто якась недоторкана персона. Історія з Айварасом, якого я поважаю, стала останньою краплею", - підкреслив Фірсов.

Читайте такожАбромавичус заявив, що не поїде з України