/ www.rbc.ua

Про це повідомили у прес-службі компанії.

"У зв'язку із початком кримінального провадженння НАБУ щодо публічної заяви міністра економічного розвитку і торгівлі України Абромавичуса, виконавчий директор НАК "Нафтогаз України" Андрій Пасішник не виконує службових обов'язків до завершення зазначеного вище провадження", - йдеться у повідомленні.

У свою чергу сам Пасішник на своїй сторінці у Facebook повідомив, що він вирішив взяти відпустку.

Відео дня

До уваги ЗМІ!Мене ніхто не відстороняв, я особисто прийняв рішення підти у відпуску для уникнення зайвого ажіотажу навколо цих політичних подій і трохи відпочити від цього бруду

Опубликовано Андрій Пасішником 9 февраля 2016 г.

Читайте такожГлава НАБУ обіцяє "плідно попрацювати" з Абромавичусом, а потім допитати КононенкаВчора міністр економрозвитку та торгівлі Айварас Абромавичус у НАБУ розповів, як йому нав'язували т.в.о. директора "Нафтогазу" Андрія Пасішника в заступники.

А скандальну переписку голови МЕРТ Айвараса Абромавичуса і виконавчого директора "Нафтогазу" Андрія Пасішника у своєму блозі опублікував 8 лютого нардеп Сергій Лещенко. На скріншоті видно, що під час переписки Пасішник писав Абромавичусу, що пропозиція стати заступником міністра йому "надійшла від команди Петра Олексійовича (Порошенка – Ред.)". 

Як повідомляв УНІАН, 3 лютого міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавічус прийняв рішення подати у відставку і закликав парламент проголосувати з цього питання. Міністр підкреслив, що ключовою причиною його відходу з поста міністра став конфлікт із заступником голови фракції «Блоку Петра Порошенка» Ігорем Кононенком.