суд судья фемида / tut.by

Як передає кореспондент УНІАН, відповідну резулятивну частину ухвали оголосила головуючий колегії Шевченківського районного суду столиці Оксана Голуб.

Таким чином суд відмовив у клопотанні Генпрокуратури призначити дату розгляду справи по суті і задовольнивши, водночас, відповідне клопотання захисту Щеголєва.

Читайте також"Слідство відтворило канву подій": Порошенко про замовників, організаторів та виконавців злочинів проти Майдану

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 16 лютого Генеральна прокуратура України направила до суду обвинувальний акт стосовно екс-керівника СБУ Києва та Київської області Олександра Щеголєва за організацію силового розгону Майдану 18-19 лютого 2014 року.

За даними ГПУ, встановлено, що Щеголєв, діючи у складі організованої групи, до складу якої входили колишні високопосадовці, з метою розгону мітингувальників з Майдану Незалежності у Києві 18 лютого 2014 року прийняв рішення про проведення працівниками СБУ за підтримки органів внутрішніх справ антитерористичної операції, в результаті якої загинули та постраждали люди.

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.