Фото УНІАН

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Пройшло два тиждні як я звернувся до НАБУ із клопотанням щодо проведення очної ставки між мною та міністром МЕРТ Айварасом Абромавичусом. Передбачалося, що вона могла б відбутися завтра, але, за моєю інформацією, її не буде через те, що пан Абромавичус виїхав закордон", - йдеться в повдіомленні.

Читайте такожУ парламенті зареєстровано проект постанови про відставку Абромавичуса

Відео дня

Кононенко висловив думку, що "слідчі дії сповільнюються".

"Вкотре повторюю, що хочу, аби істина була встановлена якнайшвидше, і тому пропонував в ході слідства пройти Абромавичусу через дослідження "поліграфом", а також - через перехресний допит", - зазначив нардеп.

Також Кононенко висловив сподівання, що Національне антикорупційне бюро "знайде можливість не уповільнювати слідство через ухиляння Абромавічуса і суспільство отримає відповіді на всі питання".

Читайте такожКононенко розповів про свій допит у НАБУ

Пройшло два тиждні як я звернувся до НАБУ із клопотанням щодо проведення очної ставки між мною та міністром МЕРТ Айварас...

Posted by Igor Kononenko on Thursday, February 25, 2016

Як повідомляв УНІАН, 3 лютого міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус заявив, що вирішив подати у відставку з посади міністра економічного розвитку і торгівлі України. Згідно із заявою міністра, таке рішення він прийняв у зв'язку з політичним тиском з боку народного депутата фракції "БПП" Кононенка.