Фото УНИАН

Зокрема, депутати розглянуть скасування обов'язкової держреєстрації іноземних інвестицій; посилення відповідальності посадових і службових осіб контролюючих органів; зменшення адміністративного навантаження на суб'єкти господарювання; підвищення ефективності процедур банкрутства; законопроект про реструктуризацію боргів фізособи або визнання його банкрутом.

Читайте такожЛуценко: Автори законопроекту про спецконфіскацію визнали, що він неякісний, і змінять його

У другому читанні депутати планують розглянути законопроект про особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності і стимулювання створення та діяльності сімейних фермерських господарств.

Крім того, в рамках питань реформи фінансового сектора Рада розгляне в першому читанні обмеження перевірок у сфері господарської діяльності; законопроект про фінансову реструктуризацію; зміни в законодавство за регулюванням ринків і деривативів; законопроект про страхування. У другому читанні депутати розглянуть зміни до законодавства щодо вдосконалення положень судового захисту іноземців та осіб без громадянства і врегулювання окремих питань, пов'язаних з протидією нелегальній міграції.

Також Рада сьогодні може включити до порядку денного розгляд законопроекту №4057 про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу щодо особливостей залучення в дохід держави коштів, валютних цінностей, державних облігацій України, казначейських зобов'язань, дорогоцінних металів і/або каменів, інших цінностей і доходів від них до винесення вироку суду (спецконфіскація).