REUTERS

Про це заявляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«Продовжуються активні спроби дискредитації спеціальної моніторингової місії ОБСЄ з боку російських військовослужбовців Центру інформаційного протиборства (Новочеркаськ, Росія) Центру територіальних військ Південного військового округу ЗС РФ, які відряджені до штабів 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ», - йдеться у повідомленні.

Як зазначають розвідники, вчора було зафіксовано масові випадки поширення дезінформації щодо «бездіяльності» представників місії ОБСЄ, які «начебто відмовляються фіксувати ознаки порушення силами АТО режиму припинення вогню».

Відео дня

Читайте такожВійськове командування РФ на Донбасі організовує кампанію з дискредитації місії ОБСЄ – розвідка

«Для цього російськими військовими пропагандистами активно використовуються соціальні мережі, а також спеціальні розділи для коментарів провідних українських ЗМІ, представлених у мережі Інтернет. Метою означених заходів є провокування недовіри української та міжнародної спільноти до ОБСЄ з огляду на зростання ролі цієї міжнародної організації у встановленні миру на тимчасово окупованих територіях сходу України», - зазначає українська розвідка.