фото: УНІАН

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив нардеп Ігор Кононенко.

"Сьогодні відбувся перехресний допит у НАБУ, який раніше переносився через відсутність міністра МЕРТ Айвараса Абромавичуса. Про готовність взяти участь у цьому допиті я неодноразово заявляв раніше", - йдеться в повідомленні.

При цьому Кононенко висловив сподівання на швидке завершення слідства та з’ясування усіх обставин цієї резонансної справи.

Відео дня

Читайте також"Людина, яка вирішує проблеми": ЗМІ розповіли, з яких "особистих" питань в держорганах зверталися до Кононенка

Сьогодні відбувся перехресний допит у НАБУ, який раніше переносився через відсутність міністра МЕРТ Айвараса Абромавичус...

Posted by Igor Kononenko on Thursday, March 24, 2016

Як повідомляв УНІАН, 3 лютого Айварас Абромавичус подав у відставку з посади міністра економічного розвитку і торгівлі України, назвавши ключовою причиною звільнення конфлікт із народним депутатом фракції БПП Ігорем Кононенком, який, за словами Айвараса Абромавичуса, намагається розставити своїх людей у міністерстві і на підконтрольних йому підприємствах, щоб контролювати грошові потоки.

Читайте такожУ НАБУ розповіли про хід розслідування справи за участю сірого кардинала БПП Кононенка

Кононенко назвав ці звинувачення спробою перекласти відповідальність за невдачі в роботі міністерства і запропонував Абромавичусу пройти поліграф.

НАБУ відкрило кримінальне провадження у зв’язку із заявами Айвараса Абромавичуса.